کالری انواع نان

کالری انواع نان

#نان_بربری
بربری یکی از نان‌های سنتی ایرانی‌ها از آرد گندم نیمه کامل (نیمه سبوس گرفته) تهیه می‌شود. در هر کف دست (بدون احتساب انگشتان) از نان بربری ۷۵ تا ۸۰ کیلوکالری انرژی موجود است.

#نان_تافتون
تافتون یکی از انواع نان‌های سنتی ایرانی‌هاست که طرفداران زیادی دارد. این نان از آرد گندم سفید یا سبوس گرفته تهیه می‌شود. هر کف دست از نان تافتون ۳۵کیلوکالری انرژی وجود دارد.
#نان_سنگک
سنگک، نان ملی ایرانی‌ها و بی‌شک محبوب‌ترین نان است. این نوع نان را از آرد کامل (سبوس نگرفته) تهیه می‌کنند. در هر کف دست از نان سنگک معادل ۷۵ تا ۸۰ کیلوکالری انرژی نهفته است.

#نان_لواش
لواش، یکی از نان‌های محبوب ما ایرانی‌ها هم هست. در تهیه این نان نازک از آرد سفید (سبوس گرفته) استفاده می‌شود. هر کف دست نان لواش حدود ۲۵ کیلوکالری انرژی دارد.

#نان_جو
نان جو برای رژیم‌های لاغری مناسب هست، آرد جو نسبت به آرد گندم قدرت سیرکنندگی و فیبر بالاتری دارد. در هر کف دست نان جو حدود ۸۰-۷۵ کیلوکالری انرژی نهفته است.

#نان_باگت
باگت، نان فرانسوی است که از آرد گندم سفید یا سبوس گرفته تهیه می‌شود. در هر برش ۳۰ گرمی از نان باگت (شیرین نشده) حدود ۷۵ کیلوکالری انرژی وجود دارد.

#نان_همبرگر
در هر ۳۰ گرم نان همبرگر معمولی که تقریبا معادل نصف آن می‌شود حدود ۸۰ کیلوکالری انرژی موجود است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *